Hulp nodig met uw lekkage?

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u binnen 4 uur terug op ma t/m za.

Of bel ons: 0495 - 499 512

Gastenboek

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.9. Hier zijn we uiteraard erg trots op.

Wil je ook graag een review achterlaten? Klik dan hier.

Lekkage badkamer snel opgelost door Lekdetectie zuid .<br /> Peter heeft lekkage tot op cm nauwkeurig gevonden en hersteld <br /> Perfect service
01-10-2021 | H.Meevissen
U kent dat ook? De water meterstand doorgeven? Wij ook en zo kwam ik er achter dat we in een jaar tijd zeer veel water verbruikt hadden zonder zichtbare lekkage sporen. Lekdetectie Zuid had het snel opgespoord! Bedankt Peter voor je snelle reactie, we zijn zeer tevreden over hoe je werkt! In samenwerking met Stookservice Budel was het probleem snel opgelost.
19-04-2021 | rolf
18-10-2020 | Peter uit Roermond
We hadden waterschade. Peter was de volgende dag al ter plaatse en heeft ons super geholpen en de lekkage vastgesteld. Peter is een hele fijne en kundige man. We kregen uitleg bij alles wat hij deed en vragen werden netjes beantwoord. Mocht er nog eens iets gebeuren, al is dat niet te hopen, bellen we zeker weer naar Peter. Bedankt!
24-09-2020 | Angelica
Dat Peter niet alleen goed is in het detecteren van lekkages is bij ons wel gebleken. Door hem en zijn team werd bij ons een geweldige badkamer gerealiseerd. Peter, jij en je team Cebu Tegelwerken, Bosch Electro heel erg bedankt voor het werk, de service en de vriendelijkheid ! We zijn erg blij met onze badkamer. Een TOP team !
24-07-2020 | Thieu en Marianne Slegers Eindhoven