Lekkage opsporen

Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw lekkage te voorkomen, te vinden en te verhelpen

Hulp nodig?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Of bel ons: 0495 - 499 512
Geen voorrijkosten
Professionele apparatuur
Geen onnodig sloopwerk
24/7 bereikbaar

In 4 stappen sporen we uw lekkage op

opsporen

Opsporen van lekkage voor een vast bedrag
rapportage verzekering

We maken een rapport voor de verzekering
overleg

Daarnaast overleggen we met u de herstel offerte
herstelwerkzaamheden

We voeren de herstelwerkzaamheden nauwkeurig uit

Lekkage detectie

Lekdetectie hanteert voor elke vorm van het opsporen van lekkages de meest geëigende opsporingsmethodes. Ervaren medewerkers, ruime ervaring en de juiste middelen en apparaten garanderen dat het lek gevonden wordt en meestal in korte tijd.

We zijn heel transparant over de gebruikte methodes om de lekkage op te sporen en over de kosten, hierdoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Enkele veel-voorkomene technieken lichten we op de website toe. En hakken of breken doen we nooit!

“Dankzij onze rapportage vergoedt uw verzekering in 90% van de gevallen alle kosten”

Lekkage opsporen

Waterlekkage opsporen

Via onze professionele methodes en apparatuur sporen we zonder hak of sloopwerk uw waterlekkage op. Voor iedere plek en voor iedere type lekkage hebben we een bijbehorende methode zodat we vaak razendsnel precies kunnen zien waar de lekkage zich bevindt. Na het vinden van de lekkage maken we een rapportage voor de verzekering leggen we u een herstel offerte voor.

Gaslekkage opsporen

Net zoals bij het opsporen van waterlekkages, hebben we ook voor het opsporen van gaslekkages effectieve methodes. We maken een accuraat beeld van waar de gaslekkage zich bevindt en maken daar een rapportage van. Samen met overleggen we de aankomende werkzaamheden zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

“We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Bel direct 0495 - 499 512”

Onze klanten beoordelen ons met een 8.9

We hadden een gaslek en ze stonden binnen 2 uur op de stoep. Super goede service, ze denken met de klant mee en zijn erg vriendelijk. Aanrader! beoordeling

Rina Nijhuis

Zowel de lekdetectie als het verhelpen van het gaslek is zeer naar wens verlopen. Netjes gewerkt, denken in oplossingen en houden hiermee rekening met de klant. beoordeling

John en Simone

Dat Peter niet alleen goed is in het detecteren van lekkages is bij ons wel gebleken. Door hem en zijn team werd bij ons een geweldige badkamer gerealiseerd. beoordeling

Thieu Slegers

Lekkage in huis of bedrijfspand

Of uw lekkage zich nou in huis of bedrijfspand bevindt, Lekdetectie Zuid is de partner die u zoekt. Ten allen tijden zullen wij er alles aan doen om de lekkage zo snel mogelijk op te sporen. Enkele veel voorkomende plekken van lekkages zijn de badkamer, vloerverwarming, platte dak, waterleidingen, cv en serres. Voor iedere van deze lekkages en alle andere lekkages hebben wij de juiste middelen in huis.

Na het opsporen van de lekkage

Wanneer we een lekkage hebben opgespoord, handelen we snel en efficiënt. We lossen het tijdelijk op met een provisorische, verantwoorde en effectieve oplossing. Als vervolg zorgen we ervoor dat vakmensen een definitieve oplossing aanbrengen. Het kan zijn dat hiervoor een deel van de leiding moet worden vervangen en dat hak- of breekwerk niet te voorkomen is. Onder onze regie gaan de vakmensen aan het werk en we controleren of het herstelwerk goed is uitgevoerd en er geen lekkages meer zijn.

Vraag direct een offerte aan!

Uw persoonlijke offerte is vrijblijvend.
Een van onze experts neemt binnen 4 uur contact met u op.

Contact

Lekdetectie Zuid
't Inne 2c
6021 DA Budel
T 0495-499512 (24 uur/7 dagen bereikbaar)
E info@lekdetectiezuid.nl

KvK 70253374

Onze methodes