Lekdetectie Den Bosch

Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw lekkage te voorkomen, te vinden en te verhelpen

Hulp nodig?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Of bel ons: 0495 - 499 512
Geen voorrijkosten
Professionele apparatuur
Geen onnodig sloopwerk
24/7 bereikbaar

Waarom kiezen voor Lekdetectie Zuid?


Complete rapportage voor verzekering

Altijd een oplossing

Eigen medewerkers met ruime ervaring

Wij van Lekdetetectie Zuid hebben ons volledig gespecialiseerd in het voorkomen, vinden en verhelpen van lekkages. Dus heeft u een water, gas, geluid, isolatie of andere lekkage? Wij zijn de partner die u zoekt.

Onze lekdetectie werkwijze in Den Bosch

Staat uw huis of bedrijfspand in Den Bosch of in de omgeving daarvan en vermoedt of ziet u dat u een lek heeft? Neem direct contact met ons op en samen plannen we een afspraak in waarop onze vakmannen langskomen. Met onze professionele apparatuur kunnen we goed de situatie inschatten en dat doen we zonder onnodige schade aan te brengen. U blijft altijd goed op de hoogte van onze werkzaamheden aangezien wij duidelijk met u communiceren waar het lek is, hoe we het gaan oplossen en wanneer het is opgelost. Nadat we het lek hebben verholpen in uw huis of bedrijfspand in Den Bosch, testen we het nog eens uitvoerig om er zeker van te zijn dat we kwaliteit hebben afgeleverd.

Rapportage lekdetectie

Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden bij uw in huis of bedrijfspand in Den Bosch, houden we een uitgebreide rapportage bij. Hierin staat o.a. waar we de schade hebben gevonden, hoe groot de schade was en hoe onze vakmensen het hebben opgelost. Kortom, alle informatie die u nodig heeft om de claim bij uw verzekering in te dienen. Mits u voldoende verzekerd bent, wordt de claim vergoed en hoeft u dus niets zelf te bepalen. Onze ervaring is dat in 90% van de gevallen de verzekering alle kosten vergoed.

Onze methodes

Waarom lekdetectiebedrijf inschakelen?

Beginnen er bijv. al langzaam vochtplekken te ontstaan in uw huis in Den Bosch? De kans is dan reëel dat u een lekkage heeft. Op het moment dat u het inschakelen van een lekdetectiebedrijf uitstelt, loopt u het risico dat de schade langzaam groter wordt. Hierdoor kan de situatie ontstaan dat er steeds meer vocht begint te ontstaan in uw woning in Den Bosch. Dit kan resulteren in schimmelplekken, vocht in muren en plafond, vocht in de vloer en zelfs eventueel schade aan uw meubels. Deze situatie wilt u uiteraard voorkomen. Stel de keuzen om een lekdetectiebedrijf in te contacteren niet langer uit en schakel Lekdetectie Zuid in.

Lekkage Den Bosch

Als Lekdetectiebedrijf hebben wij uitgebreide middelen om de lekkage bij uw huis of bedrijfspand in Den Bosch op te sporen. Nadat we de situatie hebben onderzocht, weten we welke middelen we kunnen inzetten om tot de beste oplossing te komen. Dit kan o.a. via camera's, drukproef technieken, rookdetectie, ultrasoon geluid en vochtmetingen. Door het inzetten van deze middelen voorkomen we dat we schade aan uw huis of bedrijfspand moeten aanrichten. Kortom, wij zorgen er ten allen tijden voor dat u zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden. 

Onze klanten beoordelen ons met een 8.9

We hadden een gaslek en ze stonden binnen 2 uur op de stoep. Super goede service, ze denken met de klant mee en zijn erg vriendelijk. Aanrader! beoordeling

Rina Nijhuis

Zowel de lekdetectie als het verhelpen van het gaslek is zeer naar wens verlopen. Netjes gewerkt, denken in oplossingen en houden hiermee rekening met de klant. beoordeling

John en Simone

Dat Peter niet alleen goed is in het detecteren van lekkages is bij ons wel gebleken. Door hem en zijn team werd bij ons een geweldige badkamer gerealiseerd. beoordeling

Thieu Slegers

Vraag direct een offerte aan!

Uw persoonlijke offerte is vrijblijvend.
Een van onze experts neemt binnen 4 uur contact met u op.

Contact

Lekdetectie Zuid
't Inne 2c
6021 DA Budel
T 0495-499512 (24 uur/7 dagen bereikbaar)
E info@lekdetectiezuid.nl

KvK 70253374