Lekdetectie Den Bosch

Wij helpen u graag om uw lekkages te voorkomen, te vinden en te verhelpen

Hulp nodig met uw lekkage?

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u binnen 4 uur terug op ma t/m za.

Of bel ons: 0495 - 499 512
Geen voorrijkosten
Professionele apparatuur
Geen onnodig sloopwerk

Waarom kiezen voor Lekdetectie Zuid?


Complete rapportage voor verzekering

Altijd een oplossing

Eigen medewerkers met ruime ervaring

Het team van Lekdetectie Zuid heeft zich volledig gespecialiseerd in het voorkomen, opsporen en verhelpen van lekkages. Dus heeft u water-, gas-, geluid-, isolatie- of andersoortige lekkage? Of twijfelt u of er sprake is van lekkage? Wij zijn de partner die u zoekt.

Onze lekdetectie werkwijze in Den Bosch

Staat uw huis of bedrijfspand in Den Bosch of in de omgeving daarvan en vermoedt of ziet u dat u een lek heeft? Neem direct contact met ons op, dan plannen we samen een moment waarop onze vakmensen langskomen. Met onze professionele apparatuur kunnen we goed de situatie inschatten en dat doen we zonder onnodige schade aan te brengen. U blijft altijd goed op de hoogte van onze werkzaamheden aangezien wij duidelijk met u communiceren over waar het lek is, hoe we het gaan oplossen en wanneer het is opgelost. Nadat we het lek hebben verholpen in uw huis of bedrijfspand in Den Bosch, testen we het nog eens uitvoerig om er zeker van te zijn dat we kwaliteit hebben geleverd.

Den Bosch lekdetectie

Lekdetectie Den Bosch: of u nu in een historisch pand in het stadscentrum woont, of in nieuwbouw aan de rand van de gemeente; een lucht-, gas- of waterlekkage kan altijd ontstaan en dient tijdig te worden ontdekt en verholpen. 

Lekdetectie en bijbehorende rapportage

Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden bij u in huis of aan uw bedrijfspand in Den Bosch, houden we een uitgebreide rapportage bij. Hierin staat onder andere waar we de schade hebben gevonden, hoe groot de schade was en hoe onze vakmensen het hebben opgelost. Kortom, alle informatie die u nodig heeft om de claim bij uw verzekering in te dienen. Mits u voldoende verzekerd bent, wordt de claim vergoed en hoeft u de kosten voor lekdetectie dus niet zelf te betalen.

“Onze ervaring is dat in 90% van de gevallen de verzekering alle kosten vergoedt.”

Onze methodes

Waarom een lekdetectiebedrijf inschakelen?

Beginnen er bijvoorbeeld langzaam vochtplekken te ontstaan in uw huis in Den Bosch? De kans is dan reëel dat u lekkage heeft. Op het moment dat u het inschakelen van een lekdetectiebedrijf uitstelt, loopt u het risico dat de schade langzaam groter wordt. Hierdoor kan er steeds meer vocht beginnen te ontstaan in uw woning in Den Bosch. Dit kan resulteren in schimmelplekken, vocht in de muren en plafond, vocht in de vloer en eventueel zelfs schade aan uw meubels. Deze situatie wilt u uiteraard voorkomen. Stel de keuze om een lekdetectiebedrijf te contacteren dus niet langer uit en schakel Lekdetectie Zuid in.
 

Tip: wilt u graag de luchtdichtheid laten bepalen voor uw (nieuwbouw)woning of bedrijfspand? Dat kan via een blowerdoortest, die we graag voor u uitvoeren. Zo kan worden nagegaan of het pand in sterke mate luchtdicht is. Als hierin nog winst te behalen is, kunt u vervolgens stappen nemen om het pand sterker luchtdicht te maken en op die manier energie(kosten) te besparen. Ook voor het laten uitvoeren van een blowerdoortest, bent u bij ons aan het goede adres.

Lekdetectie Den Bosch door Lekdetectie Zuid

Als lekdetectiebedrijf hebben wij uitgebreide middelen om de lekkage bij uw huis of bedrijfspand in Den Bosch op te sporen. Nadat we de situatie hebben onderzocht, weten we welke middelen we kunnen inzetten om tot de beste oplossing te komen. Dit kan onder andere via camera's, drukproef technieken, rookdetectie, ultrasoon geluid en vochtmetingen. Via deze methoden voorkomen we dat we schade aan uw huis of bedrijfspand moeten aanrichten. Kortom, wij zorgen er te allen tijde voor dat u zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden. 
We zijn niet alleen in te schakelen voor lekdetectie in Den Bosch, maar in veel delen van Noord-Brabant en Limburg actief, waaronder in Eindhoven, Tilburg, Roermond, Weert, Helmond, Valkenswaard en Sittard.

Onze klanten beoordelen ons met een 8.9

We hadden een gaslek en ze stonden binnen 2 uur op de stoep. Super goede service, ze denken met de klant mee en zijn erg vriendelijk. Aanrader! beoordeling

R. Nijhuis

Zowel de lekdetectie als het verhelpen van het gaslek is zeer naar wens verlopen. Netjes gewerkt, denken in oplossingen en houden hiermee rekening met de klant. beoordeling

John & Simone

Top geregeld. Half uur voor aankomst belden ze nogmaals. Het lek in de kruipruimte is opgespoord en meteen gerepareerd. beoordeling

E. Bosch

Uw lekkage laten opsporen?

Het is vrijblijvend en de kosten zijn vaak voor uw verzekering.
U heeft binnen 4 uur antwoord op ma t/m za van 08:00 tot 16:00 uur.

Contact

Lekdetectie Zuid
't Inne 2c
6021 DA Budel
T 0495-499512 (24 uur/7 dagen bereikbaar)
E info@lekdetectiezuid.nl

KvK 70253374